Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

Köpvillkor

Wafabike Sweden AB säljer varor till både privatpersoner och företag. Wafabike Sweden AB ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år). I dagsläget kan avtal endast ingås med kunder med leveransadress i Sverige.

Webbplatsen (wafabike.com), samt allt innehåll på denna, ägs av Wafabike Sweden AB. Informationen är skyddad genom lag med hänsyn till t.ex. upphovsrätt, marknadsföring och varumärken. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout samt information om produkter, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan föregående skriftligt medgivande från Wafabike Sweden AB.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi reserverar oss för att våra tillverkare av olika komponenter uppdaterar utseendet på produkten eller programvaran. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt. Cyklarna levereras inklusive de delar som anges under respektive cykels detaljerade produktinformation på webbplatsen. Cyklarna är ej monterade vid leverans, men monteras enkelt med hjälp av endast ett fåtal vanliga verktyg, vilka dock inte följer med i köpet. För vidare information om montering, se separat flik under FAQ. Med varje cykel medföljer manual på engelska med mer detaljerad information om cykelns olika delar och hur dessa ska förvaras, underhållas och i övrigt hanteras.

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive mervärdesskatt (moms).

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information, ändrade växelkurser, importregler eller andra förutsättningar och förbehåller oss rätten att justera priset. I priset på cyklarna ingår hemleverans.

Rabattkoder som används i butiken gäller inte på rea produkter och kan ej kombineras ihop med andra erbjudanden.

Alla beställningar görs via wafabike.com, så vida ingen annan överenskommelse gjorts via mail eller telefon, och är bindande. Genom att du skickar iväg din order bekräftar du köpet och godkänner därmed våra köpvillkor. Kontrollera din beställning så att fel inte uppstår.

När vi tagit emot din beställning skickas en orderbekräftelse till den mailadress du angivit vid beställningen. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via kontaktformuläret på webbplatsen.

Wafabike Sweden AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer.

Läs mer under  Dataskyddspolicy.

Wafabike Sweden AB skyddar dina personuppgifter genom tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. För att förhindra obehörig åtkomst och för riktigheten hos informationen använder vi oss av envägskryptering när känsliga uppgifter, såsom uppgifter om kreditkortsnummer, behandlas. Vår betalningspartner uppfyller säkerhetskraven PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), som är ett globalt samlingsbegrepp för obligatorisk datasäkerhetsstandard för hantering av kortinformation, framtagen av betalkortsbranschen. Standarden gäller för alla som handskas med betalningstransaktioner för betalkort och kreditkort.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist.

Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp, med hänvisning till konsumentköplagen. Vi reserverar oss även för förseningar samt slutförsäljning. Du har då givetvis full returrätt och får pengarna tillbaka för både vara och frakt om du inte är nöjd. Att få en vara man inte har beställt är en giltig grund för reklamation enligt konsumentköplagen.

Logga in