Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

Om oss

Tar dig runt, året runt. 

Med unik custom design, feta däck och eldrift så cyklar du utan problem oavsett vinter eller sommar. Vi designar många av våra cyklar från grunden. Hållbarhet , miljö och design där kvalitetskomponenter är i fokus och ger dig en cykel som tar dig längre.

Cykelglädje på en ny nivå

I jakten på elcykel så märkte vi att det saknades ett alternativ för dig som vill cykla året runt, med design som sticker ut och kvalitetskomponenter. Så grundaren tog saken i egna händer och startade Wafabike 2017. Genom att inte vara som alla andra gör Wafabike det kul att cykla. Med design som du inte hittar någon annanstans och starka elmotorer ger vi dig en otrolig cykelglädje.

the logo story

Många av våra modeller kommer till sin fulla rätt i skogen. Precis som älgen på vår logga. 

Skogens konung kändes självklar som logga. Vi ska bli kungar på elcyklar och trivs bäst i skogen. Tillsammans med vårt signum fatbikehjulet så knyter den ihop vår passion för den svenska naturen med våra cyklar.

Som en muskelbil, minus utsläppen

När vi bytte lokaler och skulle bygga en ny produktionslina så hittade vi material som annars skulle slängas. Med uppfinningsrikedom och jävlarannama byggde vi en produktionslina som passar oss perfekt. Det är ett tankesätt som genomsyrar hela vår verksamhet. Att bygga cyklar som håller länge, minska på spillmaterial och inte massproducera våra cyklar. 

Att vår miljöpåverkan är så liten som möjligt är helt enkelt viktigt för oss. 

Så lämna bilen hemma när du ljudlöst glider iväg på din Wafabike, helt utan utsläpp.

 

Logga in