Chat with us, powered by LiveChat

Bygger ut lager

5 mars, 2021

Hello Wafalovers! 

Det händer spännande grejer här på Wafabike! Vi börjar med en stor nyhet, i alla fall om vi ser till den fysiska storleken. För att kunna ge ännu bättre service till er kunder och korta våra leveranstider så har vi byggt ut vårt lager med hela 300 kvadratmeter. De 500 kvadratmeter som vi redan hade blev helt enkelt för litet, så nu har vi alltså runt 800 kvadratmeter fyllda med them sweet wafarides. 

Med fler elcyklar i lager så kan vi snabbare skicka cyklarna så du får slipper vänta på din wafabike. Det är ju toppen.

Anledningen till den nya lagerytan är, förutom att vi vill minska leveranstiden, att vår nya produktionslinje som vi skrivit om i tidigare inlägg tar mycket plats i lokalen. Nu när vi kan bygga ännu fler cyklar samtidigt så väljer vi att också ha fler cyklar på lager så vi är beredda när högsäsongen börjar igen. Det gör också att vi kan skicka större ordrar till våra samarbetspartners, oavsett om de vill ha en cykel eller tio.

Det är mycket annat som är på gång här på Wafa under våren och det kommer mer uppdateringar inom kort. / Wafacrew

Logga in