Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

Betalningar

Avarda checkout

Avarda erbjuder vi faktura, delbetalning, konto samt kortbetalningar.

Faktura, delbetalning och konto erbjuder vi samarbete med Avarda som är en del av TF Bank AB. Vid köptillfället görs en sedvanlig kreditbedömning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få hem en kopia av kreditupplysningen per post. Kreditgivare är TF Bank AB. Fullständiga villkor för faktura, delbetalning och konto ser du i kassan innan du genomför köpet men här är även länkar till, Avardas kreditvillkor samt Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

1.1 Faktura för privatpersoner
Fakturan skickas hem till dig per e-post. 30 dagars kredit, fakturaavgiften är 0 kr.

35Du kan välja att betala hela fakturabeloppet på en gång eller senare ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar, då läggs ditt köp över på ett Konto. Det lägsta beloppet att delbetala står angivet på fakturan. Mer information om Konto nedan samt i de fullständiga villkoren.

1.2 Delbetalning eller konto (betala i din egen takt).
Räntefri delbetalning (6 eller 12 månader) eller konto, ej räntefritt men upp till 36 månaders kredit. Kontobesked skickas hem till dig per post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 35kr.

1.3 Bankkort/kreditkort
Vi använder 3D Secure som är en global säkerhetsstandard utvecklad av Visa och Mastercard för internetbetalning. Överföringen krypteras, vilket innebär att ingen obehörig kan komma åt dina kortuppgifter. Pengarna dras från ditt kort när du godkänner ordern. Betalningen går via betalväxeln Nets. All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av Nets och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Vi har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter. Vid betalning med kort fyller du i ditt kortnummer, kortets giltighetstid och CVC/CVV-kod. Vi accepterar betalning med VISA och MasterCard som är utställda i Sverige och övriga Norden.

i samarbete med avarda

I samarbete med Avarda AB (org.no 556986-5560) erbjuder vi betalning med Avarda Checkout.

Avarda AB samlar in alla viktiga betalningsmetoder i en och samma lösning. Avarda ägs av TF Bank AB, som är noterat på Nasdaq OMX. TF Bank AB har lång erfarenhet av betalningslösningar och stabila IT-system för både online och fysisk handel.

Kundservice: +46 10 161 33 50

www.avarda.com

AVARDA AB
Box 94
7501 10
Borås Sweden

Logga in