Chat with us, powered by LiveChat

Efterlängtad färg på vår populära citybike!

8 mars, 2023

Låt Urbanity X Blacked Out ta dig ur vintern och in i våren med stil!

När mörkret lättar och snön smälter blir nätterna kortare, jackan knäpps upp och mössan byts ut för solbrillor – men det eleganta och snygga i det kolsvarta är alltid kvar. 

Denna citybike är en timeless classic optimerad för enkelhet och smidighet, så att du alltid kan njuta av din cykeltur oavsett årstid. Den är också utrustad med en kraftfull elektrisk motor och komponenter som ger dig högsta prestanda och kvalitet. 

Shimano-navväxlarna ger dig åtta smidiga växelnivåer för utmärkt kontrollerad drift, och Gates Carbon-remdrift gör cykeln nästintill underhållsfri för högsta hållbarhet. Batteriet från Samsung är centrerat för bästa balans och gör cykeln lätt att hantera.

Med bara ett knapptryck kan du aktivera den kraftfulla motorassistansen och ta dig upp för backiga småspår utan problem. Välj mellan olika assistansnivåer från 12% upp till 100% eldriven kraft eller cykla helt efter egen kraft – you decide!

Urbanity X Blacked Out har en glansig svart färg som ger cykeln en sofistikerad och stilsäker look som alltid passar bra. När du cyklar längs stadens gator eller längs sjön kommer du att dra blickarna till dig och känna dig som en king/queen.

Cykeln lackas lokalt hos vår lackerare vid beställning så passa på att beställ din Blacked Out redan nu inför våren! / Wafacrew

Logga in