Chat with us, powered by LiveChat

Ny och stylish färg på vår populära citybike!

8 februari, 2023

Nyhet 2023! Varsågod, en ny och stylish färg på vår populära citybike Urbanity X!

Urbanity X – Golden brown är en ny herrmodell i en exciting new color på vår citybike Urbanity X. Kombinera dem bästa komponenterna med eyecatching gyllenbrun färg i en cykel som gör det till the obvious choice för de som vill ha en cykel som både ser bra ut och känns super comfortable att cykla på.

Urbanity X – Golden brown combines den bästa technology med unik och stilfull gyllenbrun design. Kvalitetskomponenter som remdrift från Gates Carbon och åtta-växlade navväxlar från Shimano ger dig en cykel som är både maintenance-free och bekväm. De hydrauliska skivbromsarna från Tektro ger säker och effektiv inbromsning du kan bromsa in smoothly och kontrollerat.

Citybiken har optimalt centrerad viktbalans för en så extra comfortable körupplevelse som möjligt. Det smidiga avtagbara batteriet från Samsung på 7Ah/252wh är anpassat för att hålla vikten nere och batterinivån uppe: så du får en cykel byggd för en awesome och long-lasting riding experience. Upptäck den ultimata citybikeupplevelsen när du är på väg till jobbet eller bara tar en tur runt stan!

Mer info kommer inom kort! / Wafacrew

Logga in