Chat with us, powered by LiveChat

Expanderar produktionen

21 juli, 2020

Den första veckan i juli testade vi äntligen vår nya produktionslinje som vi byggde förra veckan gjord av återvunnet material samt med lite hjälp från närliggande företag som svarvade våra fästen till ramarna.Monteringslinjen har kapacitet att bygga upp till 14 cyklar i rad och kommer att påskynda den efterfrågan vi har för tillfället och kunna leverera till våra partners i Europa. Det betyder att när vi arbetar i team kan vi göra upp emot 25-30 cyklar på en dag beroende på modeller vi bygger under högsäsong.

Monteringslinjen har kapacitet att bygga upp till 14 cyklar i rad och kommer att påskynda den efterfrågan vi har för tillfället och kunna leverera till våra partners i Europa. Det betyder att när vi arbetar i team kan vi göra upp emot 25-30 cyklar på en dag beroende på modeller vi bygger under högsäsong.

Vi har många olika modeller inom vårt egna varumärke vilket gör det enkelt att hitta en elcykel/elfordon som passar just dina behov.
Kontakta oss gärna om du vill veta mer. / Wafacrew

Logga in