Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike

Varför

Wafabike är emot massproduktion och designar / bygger mer och mer sina egna modeller från Sverige. Genom att tillverka cyklarna i mindre skala åt gången så håller vi högre kvalité på produkterna. Vi är måna om våra kunder och vill att även kunderna ska känna de har en unik produkt med bra kvalité.

Vår ambition är att leverera premium elcyklar direkt till slutkunden utan mellanhänder och på så sätt hålla bra priser och vara i framkant på marknaden.

För att ladda batteriet fullt krävs endast el motsvarande ca 1 kr. Miljöpåverkan är alltså ytterst liten och går inte att jämföra med t ex en bil, som kräver en avsevärt mycket större mängd energi.

Att cykla är givetvis bättre än att t ex köra bil. Med en Wafabike blir det dessutom extremt roligt att komma ut och röra på sig. Tack vare elmotorns assistans slipper du dock komma fram genomsvettig till jobbet/utflyktsmålet.

De extra breda däcken bidrar till en mycket bekväm åktur. Fatbiken är helt klart den bekvämaste cykeln att åka på.

Vid utformning av samtliga Wafabikes har vi särskilt eftersträvat att endast ha komponenter av hög kvalitet. Samtliga Wafabikes har t ex hydrauliska bromsar, vilka är betydligt bättre än så kallade mekaniska bromsar. Alla Wafabikes är även utrustade med Litium-jon batterier, vilket är den absolut bästa batteritypen och håller längre, väger mindre och kan lagra mer energi än andra slags batterier. Batterierna är dessutom av stora välkända märken som Samsung, Panasonic och LG.

Att äga en Wafabike är inte svårare än att äga en vanlig cykel. Du behöver varken transportförsäkring, förarbevis eller någon särskild försäkring. Du får köra på samtliga cykelvägar och de flesta bilvägar*.

* Med undantag för ”de modeller med större motoreffekt än 250w”, som pga sin extra kraftiga motoreffekt måste ha mopedförsäkring alt. endast får framföras inom inhägnat område.

Med en Wafabike slipper du betala för parkeringsplats och du behöver inte stå i kö trots rusningstrafik.

En Wafabike kan tack vare sina breda däck användas året runt. Fatbikes tar sig fram även i förhållanden där en vanlig cykel/elcykel får problem – t ex i snö och på sand. Cykeln är stabilare och behagligare att köra på t ex grusvägar och i terräng än vad en vanlig cykel är.

Den idylliska bilden av att köra barnen enkelt och smidigt i cykelvagnen till lekplatsen, stranden osv kan nu bli till verklighet, när man med elmotorns hjälp faktiskt kan orka ta sig fram även i uppförsbackar. Barnen kommer att älska det!

Med hjälp av Avardas Checkout har det sällan varit smidigare att genomföra ett köp. För att köpa din Wafabike behöver du inte skapa något konto med lösenord osv, utan du anger endast leveransadress, kontaktuppgifter och sedan gör du betalningen på det sätt som passar dig bäst – oavsett om du vill betala med faktura, delbetalning eller kort.

När din Wafabike levereras är den inte helt monterad. Med i förpackningen medföljer manualer (på engelska) med bilder och beskrivningar över hur du gör – steg för steg. Som en extra service till våra kunder har vi dessutom gjort ett antal filmer som publiceras på denna webbplats som t ex visar monteringsprocessen och andra tips på hur du gör för att ta hand om din cykel.

Det är inte helt utan anledning som cyklarna har fått namn som ”Badass fat retro cruiser”, ”Epic freedom fatbike cruiser” osv. De beskriver en känsla – som i det närmaste är obeskrivbar. Huvuden kommer att vändas efter dig när du glider fram på din Wafabike – helt klart!

Om ovanstående fortfarande inte har lyckats övertyga dig om att klicka hem en Wafabike, så släng iväg ett mail till the one and only; Mr. Jeff, King of sales, numero uno osv.

Logga in