Chat with us, powered by LiveChat

Wafabike expanderar

21 juli, 2020

Den första veckan i juli testade vi äntligen vår nya produktionslinje som vi byggde förra veckan gjord av återvunnet material samt med lite hjälp från närliggande företag som svarvade våra fästen till ramarna.

Monteringslinjen har kapacitet att bygga upp till 14 cyklar i rad och kommer att påskynda den efterfrågan vi har för tillfället och kunna leverera till våra partners i Europa. Det betyder att när vi arbetar i team kan vi göra upp emot 25-30 cyklar på en dag beroende på modeller vi bygger under högsäsong.

Production of i.am.ultra
We use beltdrive on many of our models

Vi bygger och monterar våra cyklar i Borås, Sverige. Här kan kunden besöka oss och har möjlighet att byta cykelkomponenter och testa våra olika modeller. Vi kan erbjuda och anpassa egna färger på ramen hos våran lokala lackerare om så önskas.

Vi sticker ut från våra konkurrenter där ute dels för vi inte stöder någon massproduktion av våra cyklar, men även för vi inte gör crowdfunding / kickstarter berättelser utan produkter som är unika och betalda från egen ficka.

Vi har många olika modeller inom vårt egna varumärke vilket gör det enkelt att hitta en elcykel/elfordon som passar just dina behov.
Kontakta oss gärna om du vill veta mer. / Wafacrew

Assembleline made from reused material

Filtrera på kategorier

Filtrera på Färg

Filtrera på PRIS

100kr80000kr

Filtrera på Batteri

Logga in